lördag, januari 21, 2006

Dungen hos Conan O'Brien

Att inte Dungen får mer uppmärksamhet här hemma i Sverige tycker jag är märkligt. I staterna har de blivit redigt hypade, och nämns ofta i samma mening som både Devendra Banhart och Joanna Newsom. De har också turnerat rätt flitigt både i USA och England. Det balla i sammanhanget är ju att de sjunger på svenska, jag kan i alla fall inte påminna mig om något annat svensksjungande band som blivit såpass kända internationellt.

När de så fick lira hos Conan O'Brien i höstas kunde man ju tro att det skulle väcka intresse även här hemma. Men nejdå, TV4+ som skulle sända programmet firade genom att istället skjuta upp sändingen i någon månad, och när det väl visades fick det knappt någon uppmärksamhet alls. Förutom av mig då, jag predikade för alla mina vänner att de faktiskt mååååste titta. Och nu fortsätter jag alltså min predikan, här kommer ett klipp med spelningen hos Conan:

4 kommentarer:

Lovisa sa...

nej men vad underbart.
dungen är grymt underskattad. var riktigt förvånad över hur pass lite folk det var på nalen.. aaah, men det var grymt! & gustav är världens härligaste person.. yes oh yes. förresten, tog du några bra bilder ifrån nalen?

Anders sa...

Ehm, nej alltså jag var inte där. Fast jag skulle väldigt gärna se dem live, så jag har utövat viss påtryckning för att få hit dem till Norrköping... :)

Lovisa sa...

ah, okej. hoppas också på fler sverigespelningar!! uppsala skulle sitta fint ;)

Anonym sa...

http://lumerkoz.edu So where it to find, http://www.comicspace.com/cardizem/ lords http://soundcloud.com/zetia optimise reorder http://soundcloud.com/prevacid seeleya cityappendix http://www.comicspace.com/amoxil/ jeopardise http://riderx.info/members/Buy-Meridia-Online.aspx okura