måndag, januari 30, 2006

Hey kid, ain't it good to be around!

Jenny Wilson i all ära, men jag tycker att ett intressantare sidoprojekt till First Floor Power är Blood Music. Karl-Jonas Winqvist säger att han startade Blood Music för att få chansen att experimentera och testa nya saker, och det märks! Skivan Sing a Song Fighter var lite svårlyssnad till att börja med, när jag lyssnat igenom den första gången var jag i ärlighetens namn ganska besviken. Förutom poppiga The Hair var det inte mycket som fastnade. Men för varje ny genomlyssning upptäckte jag något nytt parti jag gillade, och med tiden har jag insett att skivan faktiskt är jättebra!Och texterna! I fodralet till skivan låg det även en ihopvikt affisch med alla låttexter på. Jag kan förstå varför. Affischen pryder nu insidan av min toalettdörr. Jag har inga vetenskapliga fakta i ämnet, men jag tror att mina vänners toalettbesök blivit längre sedan jag satte upp den.

Blood Music spelar på Café Swartz här i Norrköping nästa fredag (10 februari), och jag kommer garanterat att vara där. Ska bara fundera ut hur jag ska övertala mina kompisar att vi ska gå på Blood Music istället för på The Sounds som spelar samma kväll, någon som har några tips? Eller så hinner vi kanske med både och.

Lyssna:
Wintercold
There is a war in almost every corner
Fler låtar, bland annat en live-version av She is the future, finns på myspace.

2 kommentarer:

ellinår sa...

från brighton kan jag hälsa att jag i afton sett jeniferever på den lokala rockklubben, och kan därmed meddela att det var ett mycket lyckat beslut att gå dit. jag köpte en badge och fick prata svenska! tack popkamel, i guess. cheers!

ellinår sa...

och gissa vem som made it into top 3 fans of billie the vision and the dancers? yes!