måndag, februari 06, 2006

utmaningen

Jag har blivit utmanad av Ellinor. "Du skall göra upp en lista på fem konstiga ovanor eller egenheter du har." Och eftersom det här är popkarusellen så måste det såklart handla om musik.

  • Jag har en fånigt liten skivsamling. Köper väldigt sällan skivor, max en eller ett par i månaden. Jag lyssnar ändå alltid från datorn eller ipoden, så vad ska jag med skivor till? Men samtidigt stödjer jag gärna bra band, så ibland måste man ju handla. För den goda sakens skull, eller nåt.

  • Jag har sett Robert Wells tre gånger! Dock aldrig riktigt frivilligt. Men ändå.

  • Jag har shuffle-allergi. Man ska lyssna på en artist åt gången, och en skiva ska man lyssna på från första till sista spår. (Enda undantaget är fester, då får man såklart blanda.)

  • Jag börjar undermedvetet att tänka på låtar som associerar till vad jag håller på med för tillfället. Och det är oftast fåniga saker, som att jag håller på att göra en sallad och kommer på mig själv med att nynna på Björns Vänners mörkröda tomater. Eller att Kid is Alright med The Mopeds spelas upp i mitt huvud när allt är uppåt. Eller att vakna upp en söndagsmorgon och inte kunna tänka på annat än de första raderna i Timos Carry Me Home.

  • Jag googlar efter låttexter. Typ alltid.

2 kommentarer:

ellinår sa...

you're very sweet. jag har saknat dig ikväll.

Heartattack in My Cadillac sa...

BV dessutom! Där ser man!