torsdag, mars 23, 2006

Do you want to go to the seaside?

Anledningen till att det varit lite tunt med uppdateringar här på sistone är att jag åkt iväg på studiebesök. Jag har dragit till Brighton för att fördjupa min kunskap om den äkta popkarusellen, den som är på bilden här ovanför alltså. (Nåja, delvis därför iaf, popkarusellfotografen lär visst ha haft en viss inverkan också.)

Självklart händer det popkarusell-relaterade saker även här, så det kan vara på sin plats med en liten sammanfattning. Jag har:

  • ...varit på konsert med Catch 22, ett gäng stiliga poppojkar med Jamie Cullum-avund, som låter som att de varit med i kommunala musikskolan lite för länge. På ett bra sätt. Lyssna själv på myspace.
  • ...varit på väg att se Elin Sigvardsson (eller Elin Ruth som hon visst kallar sig här), men konserten blev tyvärr inställd pga sjukdom.
  • ...lyssnat på svensk musik på stan. Idag var jag i en klädaffär i sisådär en kvart, och under den tiden hörde jag Mando Diao, Fireside och Ceasars Palace ur högtalarna. Go Sweden!
  • ...somnat till Loney, Dear och vaknat till Billie the Vision and the Dancers. Vem behöver väckarklockor?
Och på lördag ska jag på Sweden Made Me, en klubb som kör svensk musik här i Brighton. Jag lär få anledning att återkomma i ämnet. Cheers!

3 kommentarer:

Tha Sis sa...

Det har varit tunt på fotografens blog också men där är allt ändå så kryptiskt hela tiden. Tänk om Elin hade spelat i Brighton när jag var där....åhhhhh...vill se henne!
Hoppas ni har det jättebra!

lily sa...

the concretes behöver tydligen väckarklockor. ena sjusovare dom är.

pophannah sa...

Åh, jag vill också gå på Sweden Made Me ju.. Får försöka ta mig till Brighton någon gång. Hoppas att du hade det kul där!