måndag, juli 10, 2006

...och Shemusic

Det är inte bara jag som varit på festival, Micke Orgel skriver om sina upplevelser av helgens Shemusic-festival i Malmö här.

Någon undrade om jag inte skulle skriva om lördagen på Peace & Love, men jag var alltså bara där i fredags. Men jag letade på ett par recensioner av några lördagsband, läs hos Tomas eller på collective. Och Rockfoto har som vanligt massor av finfina bilder.

Nä, det närmaste jag kom musik i lördags var en trubadur som körde Boten Anna i någon slags singer-songwriterversion på krogen. Efter den lilla fadäsen sa en flicka med fransk-norrländsk accent kloka saker som fick mig på bra humör igen, jag diskuterade allt mellan himmel och Billie med trevligaste fröken nakenbadare och det blev en riktigt lyckad kväll, jag ångrade faktiskt inte för en sekund att jag missade både Suburban Kids och Håkan.

4 kommentarer:

fräääz sa...

Att du kunde missa Håkan! Det var den bästa Håkanspelning jag dansat mig igenom med under de senaste två åren. Kanske berodde den enorma lyckokänslan efteråt på festivalruset men ändå så var det en ovanligt euforisk Håkan på scen och en lika hajpad publik den kvällen!

"fröken nakenbadare" sa...

Kvällen var fan lyckad!

Anders sa...

frääz - kul att du tycker så, i recensionen i lokalblaskan stog det att han var oinspirerad och gubbig, typ.

nakenbadaren, ja men eller hur! Trots tre-å-en-halv timmes sömn hade jag skitkul, och det händer ju inte så jätteofta att man har det på trädgårn. :p

"fröken nakenbadare" sa...

Så sant!